Kennismakingslesjes

In november nodigen we de basisschoolleerlingen uit onze omgeving uit om een kijkje te komen nemen op het Cambreur College. Je start op gebouw A, en je krijgt als groep een eigen begeleider die je wegwijs maakt en jouw vragen beantwoordt. Van hem of haar krijg je ook een echte les.

Deze docent neemt je vervolgens mee naar twee andere lessen, mogelijk op gebouw B of gebouw C, onze twee andere gebouwen. Ook daar mag je overal rondkijken en laten we je deelnemen aan echte Cambreuractiviteiten.

Jouw eigen juf of meester is natuurlijk ook van harte welkom.

Voor jou is zo’n middag een mooie gelegenheid om het Cambreur een beetje te leren kennen. Hoe zijn de docenten? Hebben de leerlingen het naar hun zin? Wat voor activiteiten kun je op het Cambreur allemaal doen? Hoe zijn de lessen?

En je leert de drie gebouwen kennen. Tijdens de open avond ben jij diegene die dan al een beetje de weg weet. Mooi toch!

Scholen krijgen een uitnodiging om deel te nemen aan de kennismakingsactiviteiten. Hebben we jouw school niet benaderd, maar ben je wel benieuwd en wil je graag een uitnodiging ontvangen, laat het ons dan weten.  Meestal lukt het om afspraken met jouw basisschool te maken en je op een van de dagen in te delen.

 

Scholen krijgen een uitnodiging om deel te nemen aan de kennismakingsactiviteiten. Hebben we jouw school niet benaderd, maar ben je wel benieuwd en wil je graag een uitnodiging ontvangen, laat het ons dan weten.  Meestal lukt het om afspraken met jouw basisschool te maken en je op een van de dagen in te delen.

NIEUWSARCHIEF