Kennismakingsavonden

Je hebt in mei de brief gekregen waarin staat dat je welkom bent op het Cambreur College.
Gefeliciteerd! Nu ben je natuurlijk hartstikke benieuwd bij wie je in de klas komt te zitten. We laten jullie niet te lang in spanning zitten.

Op 11, 12 en 14 juni, dus vóór de zomervakantie, zijn de kennismakingsavonden.

Samen met je ouders ben je van harte welkom op het hoofdgebouw. Daar leer je je teamleider kennen, hoor je van alles over het eerste leerjaar maar nog veel belangrijker: je maakt kennis met je mentor en met al je klasgenoten.

We weten vast en zeker, dat je al leuke nieuwe mensen leert kennen of oude vrienden of vriendinnen van sportvereniging, basisschool of muziekschool zult zien. Misschien kun je al iets afspreken tijdens de vakantie?

En na de vakantie staat er op het schoolplein een mentor met een bordje met de naam van jouw klas erop en daaromheen verzamelen zich al jouw klasgenoten. Dit maakt de start een stuk eenvoudiger.

Tijdens de kennismakingsavonden ontvangen de ouders informatie over het bestellen van de schoolboeken, over ouderbijdrage over sportkleding, maar nog veel belangrijker: Uw kind maakt al kennis met zijn klasgenoten en met zijn mentor en dat maakt de drempel naar “de grote school” een stuk lager.

NIEUWSARCHIEF