Nieuws

Coronamaatregelen op het Cambreur

By maart 10, 2020februari 15th, 2021No Comments

Coronamaatregelen op het Cambreur

Voor Noord-Brabant gelden i.v.m. besmettingsgevaar bijzondere maatregelen. Reden voor het bestuur van OMO om een coronateam te maken dat de OMO-scholen voorziet van de laatste aanwijzingen en de communicatie voor ouders, leerlingen en teamleden voorbereid.

In het weekend zijn alle betrokkenen per brief ingelicht: Iedereen die verschijnselen van griep of verkoudheid heeft wordt verzocht om thuis uit te zieken. Vanaf vandaag worden er geen handen meer gegeven.

Het onderwijs gaat ‘gewoon’ door. Docenten en leerlingen proberen zoveel mogelijk via itslearning het onderwijsprogramma te volgen, een enkele docent geeft les al skypend met leerlingen. Ruim vijftien docenten hebben zich – met protest – ziek gemeld, ruim 20% van de leerlingen werkt vanuit huis. Een aantal internationale programmaonderdelen zijn gecanceld.

Ook voor ons is deze situatie nieuw. We hebben dagelijks contact binnen de schoolleiding, luisteren naar de adviezen van specialisten, informeren iedereen en wachten af, hoe een en ander zich verder gaat ontwikkelen. We lopen niet op zaken vooruit, simpelweg omdat we niet weten hoeveel impact dit virus nog gaat hebben.

We houden u op de hoogte.

AGENDA

herkansingen vmbo examenklassen
Read More
Start CPE tekenen mavo tot en met vrijdag 17 mei Eind datum: 17 mei
Read More

Contact