Het Cambreur College stelt zich op zes avonden in een presentatie voor.

Op  6 december 2016 zijn we in De Boodschap in Rijen. Ouders van groep 7 en 8 en leerlingen van groep 8 kunnen hier naar de Cambreurpresentaties komen luisteren en kijken. Iedereen is welkom vanaf 18.45 uur, de eerste ronde begint om 19.00 uur.

  • een presentatie over het voorbereidend mbo
  • een presentatie over mavoplus
  • een presentatie over havo en tweetalige havo
  • een presentatie over vwo en tweetalige vwo

Op 18 januari 2017 spelen we een thuiswedstrijd. De Dongense basisscholen organiseren voor al hun ouders een voorlichtingsavond en hebben als plaats het Cambreur College gekozen. Ook hier zijn de drie bovenstaande voorlichtingen te zien. Koffie en thee staat klaar vanaf 19.00 uur, de eerste ronde begint om 19.30 uur.

Al op 8 en 9 november 2016 nodigen we leerlingen en ouders van groep 7 en 8 uit om naar een speciale TTO-voorlichting te komen, waar we samen met TTO-leerlingen vertellen, hoe vijf of zes jaar tweetalig onderwijs op onze school eruit ziet. Natuurlijk willen onze leerlingen graag laten horen, hoe goed ze al Engels spreken. En ze willen laten zien, welke buitenschoolse activiteiten ze allemaal hebben gedaan.

ttoNatuurlijk krijgen de ouders ook meer achtgergrondinformatie over tweetalig onderwijs in Nederland, vertellen we over voor- en nadelen en laten we zien wat het verschil is tussen Cambridge Engels en TTO.

Beide avonden beginnen om 19.30 uur in de aula van het hoofdgebouw. Nieuwsgierig geworden naar wat tweetalig onderwijs nu precies is? Kom dan met je ouders op een van beide avonden. Je mag zelf kiezen, welke avond het beste uitkomt.

Tijdens de open avonden op 1 februari 2017 worden jullie welkom geheten met een korte introductie. De open avond begint om 16.00 uur en rond 20.00 uur zwaaien we de laatste gasten uit.

Ook in Tilburg mogen we ons voorstellen op de informatieavond op het Beatrix College. De datum van deze voorlichting is nog niet bekend.

Tijdens alle presentaties bestaat de mogelijkheid tot het stellen van vragen. We maken ook graag tijd voor een gesprek met jou en je ouders voor specifieke vragen.