231

Een schoolgebouw is heel belangrijk, maar hoe de sfeer van binnen is, moet je toch zelf meemaken. En dat kan. We nodigen je in groep 8 uit voor kennismakingsactiviteiten en je moet natuurlijk de open dag bezoeken. Dan kun je kijken of er aardige docenten rondlopen. Of de lokalen er uitnodigend uitzien. Of de leerlingen die er rondlopen het naar hun zin hebben.

Al in november brengen we een kleurrijke brochure uit, die vertelt wat de verschillende afdelingen op het Cambreur te bieden hebben. Deze is bedoeld voor leerlingen van groep 8. Leerlingen van groep 7 krijgen een speciale uitnodiging voor de open dag.

Maar wat ook een goede methode is: een kijkje nemen via onze lipdub. Dan kom je heel even in alle gebouwen en zie je heel veel leerlingen, die laten zien wat ze allemaal op school leren.

Of je bekijkt de TTO-film die speciaal voor de tweetalige afdeling is gemaakt. En op onze website staan nog meer filmpjes die leerlingen vaak zelf gemaakt hebben.

Of nog beter:  je leest de opendagkrant die we in januari op jouw school komen brengen. Daarin vertellen onze brugklassers wat het Cambreur voor een school is.

Zit je in groep 7 of in groep 8 dan kun je je ook inschrijven voor een of meer Cambreur Classes: een superleuke les scheikunde, koken of sporten bijvoorbeeld. Gewoon doen!

De opendagkrant wordt ieder jaar door brugklasleerlingen voor de nieuwe brugklasleerlingen gemaakt.